Γραμματοπούλου Νικολέτα – Ψυχολόγος | Παπακυριαζή 42 Λάρισα, Τηλ.: 2410 28 68 38

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Η ψυχοθεραπεία ενηλίκων είναι απαραίτητη, όταν το άτομο έχει αντιληφθεί ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να απολαύσει αυτό που αναφέρεται ως «φυσιολογική ζωή».

Δυσκολίες συναισθηματικού τύπου (άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη κ.ά.), δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και πολλές άλλες διαταραχές είναι ικανές να καταστήσουν την καθημερινότητα ενός ατόμου έναν πραγματικό αγώνα επιβίωσης, μια άνιση μάχη με το περιβάλλον του, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Από τη στιγμή που κάποιος έχει διαπιστώσει και έχει αποδεχθεί ότι χρειάζεται βοήθεια, ο ψυχοθεραπευτής θα αποτελέσει τον καλύτερό του σύμμαχο και θα τον οδηγήσει με μεθοδικό και δομημένο τρόπο είτε ατομικά, είτε με την ένταξή του σε κάποια ομάδα θεραπείας, να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και το πώς αυτός αλληλοεπιδρά με τους γύρω του.

Μπορείτε καθημερινά να επικοινωνήσετε με το γραφείο της ψυχολόγου Γραμματοπούλου Νικολέτας, στη Λάρισα, και να κλείσετε ένα ραντεβού, προκειμένου να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με την έννοια της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής.

Online Συνεδρίες

Σε περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο, παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεων συνεδριών μέσω skype.